Blandade trosor - Dam

Om Blandade trosor

En massa snygga trosor

Här hittar du trosor i mängder. Trosorna på den här sidan är uppsamlade från nätets bästa klädhandlare som säljer trosor. På vår sida kan du lätt söka eller filtrera fram trosor som du är intresserad av efter dina önskemål. Sortera sedan på pris eller våra besökares betyg för ett sista kriteria. Du kan filtrera fram trosor genom att välja vilken färg de ska ha, vilken klädbutik som säljer dem, på trosornas märke, på pris och på reaprodukter - du kan alltså välja att bara visa reaprodukter från nätets bästa klädbutiker! Trosorna som listas här delas in i tre grupper, damtrosor, till mammatrosor och till flicktrosor.

Flera trosmodeller

Det finns en mängd olika trosmodeller som alla har sina speciella egenskaper och karaktärer. Vissa av dem har lite längre ben och döljer huden en bit ner på låret, medans andra helt saknar ben och slutar nästan innan dem börjar. De första, med längre ben, kallas för boxtertrosor, boxertrosorna döljer även mer av rumpan än vad kortare trosmodeller gör. Boxertrosan är kvinnors och trosans motsvarighet till männens boxershorts. Kortare trosmodeller som inte är lika stora, och döljer lika mycket hud, som boxertrosorna är t.ex hipstertrosor. Hipstertrosorna - eller hips som hipstertrosor brukar förkortas till - är trosor som vilar på höfterna och de saknar helt ben, bandet som vilar på höften brukar vara någon till några centimeter brett. Hipstrosor ska vara ganska lågt skurna och "vila" på höften - därav namnet.

Tanga- och Taitrosor

Trosmodeller som liknar hipstrosorna är Taitrosor och Tangatrosor. De här båda modellerna är också lågt skurna och saknar ben. Men har att ganska stort bakparti, alltså inte nödvändigtvis stringtrosor. Taitrosor brukar vara rundade i höftbandens underkant, vilket ger effekten att benen ser längre ut. Tangatrosor har bara ett smalt band som går runt höften. Tangatrosor finns som både stringmodell och med mer heltäckande bakparti.

Stringtrosor

Stringtrosor är trosor som helt saknar bakparti. Stringtrosans framsida och baksida hålls ihop genom att ett smalt band som löper mellan skinkorna. Stringtrosan är det perfekta valet då tighta byxor bärs. Trosor av stringmodell har först och främst tagits fram för att råda bot på att fula troskanter syns genom tyget på tighta byxor.

Ta och titta igenom våra listor och hitta trosmodellen som du gillar bäst. Testa på alla olika trosmodeller och hitta de trosor som du gillar allra bäst. En trosa är vanligtvis kostar vanligtvis inte speciellt mycket, så att bygga upp ett rejält lager med snygga trosor kommer inte att kosta speciellt mycket.

Hotpants

Ett par hotpants är en väldigt sexig trosa. Det är en modell som har ett ganska kort bakparti över skinkorna, så att nederdelen av dessa lämnas bara, de är alltså inte lika utlämnande som stringtrosorna, men den här modellen kan ändå ge ett väldigt sexigt intryck. I en del mer elle rmindre officiella undersökningar så har faktiskt hotpantsen slagit ut stringtrosorna många gånger i tävlingen om vilka som är de sexigaste underkläderna. Ett ganska så gott betyg får man säga då stringen väldigt ofta, och av många, alltid vinner den tävlingen på walk over från de andra - många personer tänker alltså inte ens på någon annan trosmodell än stringen när frågan om vilka som är sexigast poppar upp. Till ett par snygga hotpants kan det bäras en matchande BH för att man ska vara helt kittad med sexiga underkläder. Det finns en hel uppsjö av olika underkläder som kommer i sett om två. alltså med en trosa och en BH. De här kan ju köpas om man är lat och vill köpa ett färdigt kit. Det går ju också att para ihop den trosa och den BH man vill ha själv. Varken ett par hotpants eller en sexig bh brukar kosta speciellt mycket om man inte har råkat ramla in på någon känd designers sida eller affär. Så att frossa i snygga underkläder kommer knappast att ruinera dig, även om man kan tro det sett till mängden som kan köpas. Inför nästa shoppingrunda så kan ett par hotpants få ramla ner i kassen tycker vi. Vi har en mängd av dem här hos oss också, så ta en titt i den avdelningen och försök att hitta ett par riktigt sexiga trosor. Det kommer garanterat att gå att hitta något par som du tycker om.

Abecita (<10)Björn Borg (<10)Björn Borg (<10)Bonaparte (20+)Calida (40+)Calvin Klein (<10)Calvin Klein (10+)Chantelle (10+)Curvy Kate (<10)DIM (<10)DKNY (<10)Damella (<10)Doreanse (<10)Dorina (<10)Esprit (<10)Fantasie (<10)Femilet (<10)Flirty Undies (<10)Freya (<10)Hanes (<10)Hanky Panky (<10)Heidi Klum Int. (<10)Hot Anatomy (<10)Hunkemöller (20+)Kari Traa (<10)Magic (<10)Maidenform (<10)Marie Jo (<10)Marie Meili (<10)Marlies Dekker. (<10)Miss Mary of . (<10)Missya (<10)NLY Lingerie (<10)OW Intimates (<10)Passionata (10+)Pierre Robert (<10)Primadonna (<10)Rut&Circle (<10)STYLEPIT (<10)Sloggi (40+)Swegmark (<10)Tommy Hilfiger (10+)Topshop (10+)Triumph (10+)Wonderbra (10+)Y.A.S (<10)Övriga (<10)
Visa Alla Märken - totalt 47

Visar:

353 produkter hittades.
90+ 40+ <10 <10 10+ 20+ <10 <10 <10 10+ <10 <10 30+ 40+ 10+ 200+ 100+
(200+) (80+) (10+) (20+) (<10)
  • Betyg, Högt till Lågt
  • Betyg, Lågt till Högt
  • Pris, Högt till Lågt
  • Pris, Lågt till Högt
  • Namn, A-Ö
  • Namn, Ö-A
29,00kr599,00kr
Återställ
Reaprodukter (59)